PROFIÖNTÖZŐ - 06204209760 vagy 06706829193

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer tervezés

Image 11

Küldjön el egy tervet a kertjéről (elég egy nagyjából méretarányos skicc is), írja meg a vízforrást, és küldök egy tételes anyagkiírást az öntözőrendszerhez (TORO rendszerrel dolgozom, de igény szerint másból is meg tudjuk csinálni)

Öntözőrendszer telepítés

Image 12

Vállaljuk automata öntözrőrendszerek komplett telepítését. Amennyiben van ideje, ássa ki az árkokat (természetesen segítek a kijelölésben), így a munkadíj 50%-át megtakarítja. Ha saját maga szeretné kivitelezni az öntözőrendszert, akkor is tudok segíteni benne.

Öntözőrendszer karbantartás

Image 13

El van hanyagolva az öntözőrendszere? Vagy csak levágott egy szórófejet a fűnyíróval? Nem zár le egy szelep? Nem indul a rendszer? Hívjon és rövid időn belül orvosoljuk a problémát!

Ciszterna és kútgépészetek kialakítása

Image 15

Sokszor nem hálózati vízről meg az öntözőrendszer betáplálása. Ilyenkor szükség van gépészetre (kút, esővízgyűjtő ciszterna, vagy ezek kombinációja), melynek kivitelezését szintén tudom vállalni. Szivattyú választásában is szívesen segítségére vagyok.

Kertépítés

Image 14

Öntözőrendszer telepítése mellett foglalkozunk gyepszőnyegezéssel illetve füvesítéssel. Itt is a legjobb márkákkal dolgozunk, gyepszőnyegből a Pannon Turfglass mediterrán, vagy sport szőnyegét fektetjük le, ha fűmagvetésről van szó, akkor pedig az Everris (ICL) Performance vagy Toscana közül választunk az igényeknek megfelelően.

Gyepszőnyegezés mellett sokszor szükség van a kertben sövény ültetésére, vagy a díszítő értéke miatt növényágyás kialakítására. Igény szerint ezt is tudjuk vállalni szegélyezéssel, mulcsozással együtt.

Amennyiben gépi földmunkára is szükség van a kertépítés megkezdése előtt, partnereinket tudjuk ajánlani.

Gyepfelújítás

Image 16

Meglévő kertekben is gyakran telepítünk öntözőrendszert. Sokszor gondozott gyep van, de általában akkor kerül sor az öntöző kialakítására, amikor már el van hanyagolva a gyep. Ilyenkor, amennyiben nincs igény teljes talajcserére, új gyepszőnyegre, sokszor érdemes megpróbálkozni a gyep felújításával. Ezt az öntöző telepítése után szoktuk végezni, alapos gyepszellőztetés után felülvetjük és betápozzuk a területet. Általában ár-érték arányban az egyik legjobb megoldás szokott lenni.