PROFIÖNTÖZŐ - 06204209760 vagy 06706829193

Öntözőrendszer

Magunkról

ontozo.es.kert@gmail.com

Image 1

Babulka Gábor 06-20-420-9760

Babulka Gábor vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetemen tanultam kertészmérnök szakon. Több mint tíz éve foglalkozom automata öntözőrendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával. Az ország legjobb szakembereitől tanultam, majd a több szakmai profilú családi vállalkozásunkban, a Tárnics Bt. alkalmazásában kezdtem el vállalkozni. Néhány éve egyéni vállalkozóként is dolgozom.

Mivel évek óta együtt dolgozunk, bátran tudom ajánlani kollégámat is, Takács Dánielt. A budai régióból célszerűbb, ha vele veszi fel a kapcsolatot!

Takács Dániel 06-70-682-91-93

Árajánlat

Image 2

Egy új öntözőrendszer kivitelezéséhez helyszíni felmérés alapján tudunk pontos ajánlatot adni. Mivel budapesti cég vagyunk, elsősorban Pest megyében vállalunk munkákat, de jelenleg is több karbantartásunk van az ország különböző pontjain. Vidéki megrendelések esetén sajnos nem mindig áll módunkban személyesen elmenni a helyszínre, hogy felmérjük a munkát. Amennyiben kertje nem Budapesten vagy környékén van, ha e-mailben küld egy tervrajzot, vagy egy vázlatot a kertről, akkor adunk egy hozzávetőleges árajánlatot, és amennyiben az az árkategória megfelel Önnek, helyszínen egyeztethetünk. Árajánlatunk mindig tartalmazza az anyagköltséget (beleértve a tételes anyagkiírást) és munkadíjat. Ezeken felül nem számítunk fel plusz költséget. Karbantartási díjainkat az ÁRAINK menüpont tartalmazza. Miután több kertésszel és kertépítővel dolgozunk együtt, igény esetén lehetőség van az öntözőrendszerek mellett kertépítési munkák elvégzésére is.

Telepített márkák

Image 3

Az öntözőrendszer telepítésénél TORO termékeket használunk. A TORO cég a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak igyekszik megfelelni, folyamatosan fejlesztve rendszereit (100 legnagyobb amerikai golfpályából 70-nél TORO öntözőrendszer van használatban). Éppen ezért cégünk bátran vállal két év,akár 5 évere bővíthető teljes körű garanciát új TORO öntözőrendszerekre. Amennyiben ennek a márkának az árfekvése túl magas Önnek akkor elfogadható minőségű, alacsonyabb kategóriájú öntözőrendszer telepítését is vállaljuk, természetesen más garanciális feltételekkel.

Cégünk minden öntözéstechnikai termék (TORO, Hunter, Rain, Rain Bird vezérlők, mágnesszelepek, szórófejek, kiegészítők), csövek, idomok kiskereskedelmi értékesítésével is foglalkozik, ezek árairól telefonon/e-mailben legyen szíves érdeklődni!

Amit vállalunk

  • automata öntözőrendszerek tervezést és telepítést
  • öntözőrendszer karbantartást, öntözők tavaszi beindítását, beállítását
  • öntözőrendszerek téliesítését kompresszorral
  • szivattyúk, házi vízművek telepítését, kútgépészetek, ciszternagépészetek kivitelezését
  • kertek tavaszi fenntartását, kertépítést
  • kertek füvesítését, gyepszőnyegezését terep előkészítéssel
Új TORO öntözőrendszerre 5 év teljes körű garanciát vállalunk, ha mi végezzük a téliesítést és tavaszi beindítást!!!
Cégünknek fontos a minőség, ezért amennyiben a legolcsóbban szeretnék megoldani az öntözőrendszer telepítését, akkor nem minket keres.

Amit nem vállalunk:

  • gépi földmunkát
  • mezőgazdasági öntözőrendszer telepítését
  • professzionális díszkertek komplett kivitelezését (térkő, kerti tó, támfal, tipegő, játszótér)

Kérjen ingyenes árajánlatot

ontozo.es.kert@gmail.com

Írja meg kérdését, kérését automata öntözőrendszerekel kapcsolatban, illetve rendeljen meg öntözőrendszer karbantartást, vagy felmérést. Adja meg telefonszámát és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Ingyenesen megtervezzük öntözőrendszerét: Töltse le a négyzethálós papírt, és rajzolja le rá kertjének vázlatát méretarányosan, jelölve a méreteket, és töltse vissza a fájlt. Amennyiben tudja a víznyomást, azt is írja le. Ha elküldte nekünk kérését, néhány nap múlva elküldjük Önnek e-mailben a tételes árajánlatunkat.

Garancia öntözőrendszerre

Egy új telepítésű öntözőrendszerre 2 év teljes körű garanciát vállalunk. Ez a garancia akkor érvényes, ha én végzem a téliesítést. A szakszerű, kompresszoros víztelenítés ugyanis elengedhetetlen egy automata öntözőrendszer esetében. Amennyiben Ön Toro öntözőredszert vásárol, és 5 éven keresztül mi végezzük a víztelenítést és a tavaszi beindítást, 5 év garanciát vállalunk az öntözőrendszerre.