PROFIÖNTÖZŐ - 06204209760 vagy 06706829193

Öntözőrendszer

Referenciák

15 éve foglalkozunk öntözőrendszerekkel, már alkalmazottként a sok házikerti öntözőrendszer telepítése és karbantartása mellett részt vettünk nagyobb projektek megvalósításában is (pl. focipályák), illetve komolyabb parkok összetett öntözőrendszereinek a karbantartásában.

Image 3

Vállalkozóként 8 éve dolgozunk, sok ügyfelünkkel azóta is tartjuk a kapcsolatot (beindítás, víztelenítés). Közel 150 kertben tartjuk karban az öntözőrendszert, évente 30-35 új öntözőrendszert telepítünk. 2019-ben elnyertük a T-Markt áruház legsikeresebb telepítőjének járó különdíjat. Egyidejűleg kb. 100 öntözőrendszerre vállalunk garanciát. Ezt azért tudjuk megtenni, mert minőségi anyagokból rakjuk össze az öntözőrendszereket (kötőidomok, kábelek is), illetve ha ritkán meghibásodik egy Toro termék, bevizsgálás nélküli cseregarancia érvényes rá.

Gyepszőnyeg telepítésénél is - bár a terület szakszerű előkészítése elengedhetetlen - a legfontosabb, hogy jó minőségű alapanyagból dolgozunk, hogy a megrendelőnek évekig ne legyen problémája vele.

Galéria

Tekintsen meg néhány kertet, melyben mi telepítettük az öntözőt és a gyepszőnyeget

gyepszőnyeg toro toro öntözőrendszer Blactro Titanium Titanium Titanium Titanium öntözőrendszer telepítés öntözőrendszer karbantartás Titanium Responsive