Babulka Gábor egyéni vállalkozó - HÍVJON MOST

Öntözőrendszer

Referenciák

12 éve foglalkozom öntözőrendszerekkel, már alkalmazottként a sok házikerti öntözőrendszer telepítése és karbantartása mellett részt vettem nagyobb projektek megvalósításában is (pl. focipályák), illetve komolyabb parkok összetett öntözőrendszereinek a karbantartásában.

Image 3

Vállalkozóként 8 éve dolgozom, sok ügyfelemmel azóta is tartom a kapcsolatot (beindítás, víztelenítés). Több mint 100 kertben tartom karban az öntözőrendszert, évente 30 új öntözőrendszert telepítek. 2019-ben elnyertem a T-Markt áruház legsikeresebb telepítőjének járó különdíjat. Egyidejűleg kb. 100 öntözőrendszerre vállalom a garanciát. Ezt azért tudom megtenni, mert minőségi anyagokból rakjuk össze az öntözőrendszereket (kötőidomok, kábelek is), illetve ha ritkán meghibásodik egy Toro termék, bevizsgálás nélkül cseregarancia érvényes rá.

Gyepszőnyeg telepítésénél is - bár a terület szakszerű előkészítése elengedhetetlen - a legfontosabb, hogy jó minőségű alapanyagból dolgozunk, hogy a megrendelőnek évekig ne legyen problémája vele.

Galéria

Tekintsen meg néhány kertet, melyben mi telepítettük az öntözőt és a gyepszőnyeget

Focus Gallery Night Light Tech Layer Secured Blue Tech Dragonfly Catalog Eco Tree Blactro Titanium Responsive

Gyepszőnyegezés Time-lapse